Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Velký podzimní výprodej ZDE   20% sleva na BIO příkrmy a další dobroty Kendamil v akci ZDE Halloweenské doplňky -10% 8 % sleva na značku New Baby

Nejbaby s.r.o. Menu

Máte již zimní výbavu pro vaše dítě?

14. 10. 2024

Zima pomalu, ale jistě, klepe na dveře. Máte již zimní výbavu pro vaše dítě? Zjistěte co vám ještě chybí. Vybavíme vaše dítě od hlavy až k patě.

Zimní hřejivá bunda nebo kombinéza pro miminko by vám rozhodně neměla ve výbavě chybět. Nezapomeňte na to, že nejvíce tepla uniká přes hlavičku. Ujistěte se proto, že máte teplou zimní čepici. Stejně tak budete potřebovat zimní nákrčník, rukavičky nebo capáčky.

Aby bylo vašemu miminku teplo i venku, pořiďte mu fusak do kočárku. Na cestování do autosedačky doporučujeme pořídit pro miminka teplou zavinovačku, která má otvory na pásy nebo použít zimní kombinézu. Ale pozor, rozhodně miminko ani dítě nedávejte do autosedačky v teplé naducané klouzavé kombinéze nebo bundě. Dítě může při prudkém nárazu z autosedačky vyklouznout. Máme v nabídce zimní kombinézy Baby service, které do autosedačky můžete bez problémů použít, protože jsou z neklouzavého materiálu.

Pokud teploty klesnou pod bod mrazu, je třeba chránit pokožku vašeho děťátka. Doporučujeme natírat pleťovým ochranným krémem, který na tvářičkách vytvoří ochranný film.

Venku i doma se Vám jistě osvědčí termoska nebo termoobal.

Přichází taktéž čas lampiónových průvodů. U dětí velmi oblíben, proto doporučujeme se nějakého zúčastnit. V takovém průvodu Vám ale nesmí chybět lampion. Lze jej pořídit za pár korun a u nás naleznete opravdu velký výběr.

A protože se pomalu, ale jistě, blíží Vánoce, připravili jsme pro vás širokou nabídku adventních kalendářů, dárků k Mikuláši v podobě roztomilých čertíků, vánoční dekorace, dárkové tašky a spousta kostýmů pro čerty, Mikuláše i andělské kostýmy, čelenky, rohy, vousy a vánoční čepice.

Zimní oblečení

            

         

            

         

Do kočárku či autosedačky

       

       

Další doplňky co Vám nesmí chybět

        

       

       

Vánoce