Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

15% sleva na výrobky Avent 25% sleva na NUK 20% sleva na  Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake

Nejbaby s.r.o. Menu

Úžasné milníkové deky z Outlastu zaznamenají každou chvíli vašeho děťátka - Ideální dárek k narození dítěte.

12. 9. 2019

Nově jsme do nabídky zařadili krásné milníkové deky z Outlastu - Deka MAXI TIME od českého výrobce Dita

Jak vypadaly od prvního dne svého života až do 12 let věku, můžete pro sebe i své děti sledovat a zachycovat s Dekou MAXI TIME Outlast®. Na dece je krásně vidět, jak miminka rostou

Když jsou větší, mohou děti na dece i sedět. Deku můžete použít také jako hrací deku i deku na přikrytí.

Deka obsahuje termoregulační materiál Outlast® a hřejivý a mazlivý materiál wellsoft na vnitřní straně. Deka je výborný dárek k narození miminka.

v nabídce růžová deka pro holčičky a nebo modrá pro chlapečky. Součástí balení jsou 2 kusy doplňků pro označení věku dítěte. Vytvořte jedinečné vzpomínky sobě i svému miminku! 

Outlast ® je speciální textilní funkční materiál vázaný na bavlnu. Byl vyvinutý v NASA a původně se přidával do rukavic a obleků kosmonautů. Nyní se využívá převážně v oděvním průmyslu, ale můžete se s ním setkat také ve zdravotnictví nebo armádě. Vyniká především výbornými termoregulačními vlastnostmi. Umí regulovat a vyrovnávat teplotu těla. Jakmile materiál pozná zvyšující se teplotu pokožky, začne okamžitě teplo pohlcovat a teplotu mezi pokožkou a materiálem snižovat. Pochopitelně v případě chladu se zachová přesně naopak, opět pro udržení tepelné pohody. Outlast® také redukuje vznik potu a omezuje tak pocení až o 40%.

Rozměry: 95 x 140 cm