Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

15% sleva na výrobky Avent 25% sleva na NUK 20% sleva na  Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake

Nejbaby s.r.o. Menu

Nově v nabídce - úžasné přírodní BIO prudukty Aromatica

4. 3. 2019

Máme rádi zdravé produkty, a tak jsme nemohli odolat a zařadili jsme do nabídky kosmetiku a další doplňky české přírodní kosmetiky Aromatica.

Vyzkoušejte šlehané BIO bambucká másla Bebutter. Jedná se o přírodní krémový tělový balzám s extraktem bylinek a směsí esenciálních olejů, které blahodárně působí na celé tělo. Jedná se o olejovou kosmetika bez obsahu vody. Neobsahují barviva, parfémy, konzervanty, živočišné produkty, ropné produkty. Tyto výrobky jsou certifikovány jako CPK bio. Vyzkoušejte třeba s menším obsahem a věřte, že nebudete zklamáni nebo se zastavte na naši prodejnu a můžete osobně otestovat. Na výběr jsou s rakytníkem a pomerančem, citrónovou trávou, grepem proti celulitidě, levandulí pro relaxaci nebo čistě přírodní pro citlivou pokožku.

 

Za zmínku jistě stojí i čistící gely na ruce. Zejména gelík pro děti, který nevysušuje pokožku rukou a je určen k rychlé očistě rukou zejména tam kde není možná jiná hygiena, takže ho jistě oceníte na cesty nebo kamkoliv sebou ven. Díky obsahu extraktu z heřmánku a svěžího jahodového aroma zanechává pokožku rukou ošetřenou a provoněnou.
.

V nabídce nově naleznete přírodní čaje Aromatica. Nově i hodně poptávaný čaj pro kojící matky. Ale nejen ten - máme i čaje pro dobré trávení, čistící čaj, detoxikaci, čaj pro posílení imuniti nebo pro dobrý spánek. Celou nabídku naleznete ZDE:

Naleznete u nás ucelenou nabídku výrobků Aromatica, takže by se vám mohl hodit třeba i dětský sirup Echinka nebo jitrocelový sirup.

 

 

Celou nabídku tohoto skvělého výrobce Aromatica naleznete ZDE