Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

15% sleva na výrobky Avent 25% sleva na NUK 20% sleva na  Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake

Nejbaby s.r.o. Menu

Nejbezpečnější autosedačka Kidfix i-Size se stala absolutním vítězem v testu ADAC 10/2022

1. 11. 2022

Autosedačka Kidfix i-Size 3,5-12 let se stala absolutním výtězem v testu ADAC 10/2022 a stala se tak nejvíce bezpečnou autosedačkou ve své kategorii.

Autosedačka Kidfix i-Size dostala celkové hodnocení 1,8 a za bezpečnost 1,7. Což je historicky nejlepší v kategorii autosedaček určených pro děti 100-150cm (splňující normu ECE R129).

Při bezpečnostních testech ADAC hodnotí výbornou bezpečnost při čelním nárazu a vynikající bezpečnost v hodnocení bočního nárazu, a to díky bezpečnostním prvkům jako jsou: XP PAD, Secure Guard a boční ochrana SICT. Na trhu momentálně nelze najít jinou autosedačku s podobnými prvky, které ochrání dítě v případě nehody, tak jako Kidfix i-Size.

Díky těmto hodnocením se stala nejbezpečnější autosedačkou v kategorii na trhu.


Bezpečnost testovaná ADAC

ADAC je nezávislý německý autoklub. Testování touto organizací probíhá také v kategorii dětských autosedaček, a právě zde se maximálně bezpečná Kidfix-i-Size od Britax Römer stala vítězem s celkovým hodnocením 1,8. Jak jsme již zmínili nejdůležitější je bezpečnost, za kterou Kidfix-i-Size dostala hodnocení 1,7. Kidfix i-Size je první autosedačka na trhu v této kategorii (100-150cm) se standardem ECE R129 i-Size, která dostala takto vysoké hodnocení za bezpečnost v historii testování ADAC.

 

ADAC k bezpečnosti Kidfix-i-Size

ADAC k bezpečnosti autosedačky Kidfix-i-Size uvádí tyto hlavní vlastnosti, jež se zasloužili o vítězství:

 🗸 Nízké riziko zranění při čelním nárazu 

 🗸 Velmi nízké riziko zranění při bočním nárazu 

 🗸 Optimální vedení bezpečnostního pásu 

 🗸 Autosedačka je ve vozidle stabilní