Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

15% sleva na výrobky Avent 25% sleva na NUK 20% sleva na  Goot Gout, Salvest a Ella's Kitchen   Kendamil   Beggs Muumy Baby až 50% sleva na Twistshake

Nejbaby s.r.o. Menu

Letní výbava pro Vaše dítko

9. 4. 2024

Máte již letní výbavičku pro vaše dítko? V naší nabídce naleznete vše potřebné pro letní radovánky. Mrkněte jestli Vám ještě něco nechybí.

 

Na léto se většinou všichni velmi těší. Po nekonečně dlouhé zimě a jarních deštích si každý rád užívá hřejivých slunečních paprsků. Konečně můžete vyrazit ven, na výlet, dovolenou, slunit se. Je třeba si dát ale na sluníčku pozor, zejména pokud máte malé dítě. Proto jistě doporučujeme nějakou letní, lehkou čepičku, klobouček. Skvělé jsou čepičky s UV filtrem, které ochrání od slunečních paprsků.

Kromě čepiček, jistě oceníte body s krátkým rukávem, trička s krátkým rukávem, kraťásky či šatičky. V nabídce máme skvělé funkční oblečení české výroby Little Angel, které je vyrobeno z outlastu, což je materiál s výbornými termoregulačními vlastnostmi. Umí regulovat a vyrovnávat teplotu těla. Kdo tyto výrobky zná, rád se k nim vrací.

Pokud pojedete s dítětem na dovolenou, nezapomeňte si sbalit opalovací krém. V naší nabídce naleznete širokou nabídku opalovacích krémů pro miminka a děti. Taktéž doporučujeme UV oblečení v podobě UV triček či UV kombinéz. Skvělé jsou taktéž UV neoprenové kombinézy, které využije vaše dítko zejména na pláži kde hodně fouká a zároveň svítí sluníčko.

Na dotěrný hmyz máme taktéž spousta pomocníků. Do kočárku doporučujeme síťku proti hmyzu nebo repelentní náramky, které odpuzují komáry, případně další přípravky pro odpuzování komárů či klíšťat. Skvělé jsou esenciální oleje s příměsí levandule. Silná levandulová vůně odpuzuje hmyz, komáry i klíšťata.

Pokud máte malé miminko do kočárku potřebujete sluneční clonu či slunečník. Skvělé jsou taktéž kočárkové kolíčky, kterými připnete plenku. Rozhodně nedoporučujeme kočárek přikrývat celý plenkou. Plena přehozená přes kočárek na slunci může během krátkého času zvýšit teplotu uvnitř až o 15 stupňů. Zvyšuje se tak riziko přehřátí vašeho miminka.

Na cesty do auta, doporučujeme stínítka proti slunci, aby se cestovalo pohodlněji. Kdo zůstane doma, může se schladit v nějakém bazénku. V nabídce máme velké množství bazénů pro malé i větší děti.

Níže naleznete celkový přehled letních položek, které se Vám mohou hodit. Tak létu zdar a užívejte sluníčka.